Roscom Academy

Roscom Academy

Elke nieuwe collega krijgt van ons een interne training aangeboden in onze Roscom Academy. In deze trainingen wordt je opgeleid tot een ware Roscommer. Het doel van de training is om jezelf zo te ontwikkelen dat je over alle vaardigheden beschikt voor het perfect bedienen van klanten.

Tijdens de Roscom Academy leer je een aantal dingen;

  • hoe je lichaamstaal kunt observeren
  • hoe je gedrag kunt herkennen
  • hoe je de juiste vragen kunt stellen
  • Hoe je onze gesprekstechniek voor service en verkoop toepast
  • Hoe je jezelf optimaal kunt presenteren

De trainingen vinden plaats verspreid over een periode van drie maanden. Om de vijf á zes weken heb je één volledige trainingsdag. Aan het einde van de training vindt er een certificering plaats. Heb je deze succesvol afgerond? Gefeliciteerd! Je hebt de Roscom Academy gehaald en je krijgt hier het bijbehorende certificaat van. Deze training zal je je hele loopbaan helpen bij het aanspreken spreken van mensen, het verkopen van producten/diensten en bij het verlenen van de beste service aan klanten.

Vacatures

Samen met een team door heel Nederland reizen om service te verlenen of te adviseren aan (potentiële) klanten van de opdrachtgever. Dit is wat jij doet samen met een gezellig team van Roscommers.
Lees meer...

Over Roscom

Roscom Promotie is een belangrijke speler op het gebied van fieldmarketing, gevestigd in Zwolle. Landelijk trekken onze speciaal opgeleide verkoop- en serviceteams eropuit om (bekende) bedrijven te vertegenwoordigen.
Lees meer...