Over Roscom

Over Roscom

Roscom is een familiebedrijf uit Zwolle.
We zijn de landelijke expert in persoonlijk klantcontact en voeren acties uit voor grote bedrijven en merken. Hierbij denk je misschien aan flyerteams in de stad, maar dat is juist wat wij niet doen. Onze kracht ligt bij het uitvoeren van grote campagnes op locatie. Onze filosofie is dat service en verkoop gelijk zijn aan elkaar, en dat beiden voort horen te komen uit het goed omgaan met onze gasten.

Binnen Roscom staat een fantastische werksfeer voorop, omdat plezier in je werk het aller belangrijkste is. De bedrijven waar we voor werken zijn vooral telecom bedrijven, daar zijn we bij Roscom namelijk erg goed in.

Misschien heb je wel eens een van onze mobiele winkels op een plein zien staan in een stad of dorp. Ze zijn opvallend aangekleed in de kleuren van onze opdrachtgever, dus je herkent ze niet direct als Roscom. Onze werkzaamheden voeren we uit met een gezellig team van Roscommers.

We zijn als het ware een verlengstuk van grote merken en we nemen zo het persoonlijke klantcontact volledig uit handen. We zijn experts in het bedienen van klanten op een fenomenale manier. Onze opdrachten bestaan uit een combinatie van service en adviserende verkoop.

Roscom is een uniek bedrijf. Er bestaat namelijk niet een bedrijf die exact hetzelfde doet. We zijn een familiebedrijf waar een geweldige werksfeer bovenaan staat, iets wat je direct zal merken zodra je hier binnen komt. Daarnaast leiden we elke nieuwe collega op in de Roscom Academy. In de Academy leer je hoe je volgens onze filosofie service kunt verlenen, verkoop kunt doen en welke lichaamshoudingen en lichaamstaal van belang is. Meer over de Roscom Academy lees je hier.

Op dit moment komt er een groot project aan waar we veel nieuwe Roscommers voor zoeken. Bekijk de vacaturepagina voor informatie over de vacatures.

Vacatures

Samen met een team door heel Nederland reizen om service te verlenen of te adviseren aan (potentiële) klanten van de opdrachtgever. Dit is wat jij doet samen met een gezellig team van Roscommers.
Lees meer...

Roscom Academy

Stroom in bij de Roscom Academy, scherp jouw vaardigheden aan en excelleer in klantenserice. Leer observeren, vragen stellen en gedrag herkennen.
Lees meer...